Test centarPEARSON VUE

pearson vue test centarVUE – Virtual University Enterprises (VUE) je organizacija koja pruža informatičke usluge obezbeđujući softver, aplikacije i sistem za prikupljanje rezultata znanja pojedinca. Preko VUE-a mogu se polagati ispiti za dobijanje sertifikata mnogih poznatih softverskih i hardverskih kuća kao što su: CISCO, Microsoft , SIEMENS, Adobe, Novell, IBM, CompTIA, Linux Professional Institute, Informix Softvare, itd.
IT Centar je ispostava kompanije PEARSON VUE – Bloomington, USA i ovlašćena je za testiranje kandidata za dobijanje internacionalnih diploma – PEARSON VUE Testing Center – PVTC.(Detaljnije…)

 

Test CentarECDL

ecdl test centarFondacija za Evropsku kompjutersku vozačku dozvolu (ECDL-F) je globalno upravljačko telo ovlašćeno za izdavanje licence ECDL, vodećeg svetskog sertifikacionog programa za krajnje korisnike personalnih kompjutera. 13 miliona ljudi iz preko 100 zemalja danas ima ECDL sertifikate. IT CENTAR, kao zvanični nosilac ECDL licence je ovlašćen za obuku i testiranje kandidata po ECDL standardu. (Detaljnije…)

Test CentarTOEFL®

TOEFLiBT_ETSAuthorizedTestCenter2005. godine, ETS je uveo novu generaciju TOEFL® testova engleskog jezika. To je  TOEFL iBT ® tj. test putem Interneta, koji je uveden u bezbedne testing centre širom sveta. Najpre je uveden u SAD septembra 2005. a zatim i u Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj i Italiji, a od 2006. postoji i u Srbiji. TOEFL® test je moguće polagati u 4500 test centara u 165 zemalja. IT Centar, kao zvanični nosilac TOEFL iBT ® licence ovlašćen za testiranje kandidata po TOEFL ®standardu. (Detaljnije…)


* TOEFL®i TOEFL iBT ®su registrovani zaštitni znaci “Educational Testing Service (ETS)” u SAD-u i ostalim zemljama.