projektovanje-racunarskih-mrezaIT Centar kao prvi sertifikovani edukacioni centar, pored profesionalnih obuka za administratore računarskih mreža, nudi i uslugu projektovanja fizičke i logičke infrastrukture.

IT Centar u saradnji sa korisnikom analizira potrebe i zahteve preduzeća, određuje kvalitet i sigurnost i planira dalji razvoj računarske mreže.

Nudimo Vam kompletnu uslugu po sistemu „ključ u ruke“, od projektovanja celokupne fizičke i logičke infrastrukture (bazirane na Microsoft i CISCO tehnologijama), preko implementacije računarske mreže, pa sve do obuke administratora.

Investiranjem u kvalitetnu mrežnu opremu osiguravate Vašem preduzeću stabilnost i sigurnost poslovanja i dostupnost poslovnih aplikacija i servisa. Ukoliko postoji potreba nadogradnje već postavljene računarske mreže troškovi bi bili manji u odnosu na troškove koje bi imali postavljanjem uređaja nekih nepoznatih firmi, jer iza nas stoje provereni proizvođači.

Pošaljite nam upit za ponudu ili zahtev za sastanak na e-mail consulting@itcentar.rs ili nas kontaktirajte na telefon 018.528.298