IT English 

english_picPredstavljamo Vam jedinstven trening engleskog jezika za IT. Specifičan napredni program treninga uključuje, pored klasičnih govornih vežbi, simulacije razgovora sa poslovnim partnerima i poslodavcima preko telefona ili putem Skype video poziva. Dobro znanje engleskog jezika i specifičnih termina Vam daje samopouzdanje da sa lakoćom iznosite stručno mišljenje i aktivno učestvujete u diskusijama.


U okviru ovog naprednog kursa pokrićemo niz realnih životnih situacija kao što su pisanje CVa i cover letter-a, prihvatanje i odbijanje posla. Posebnu pažnju ćemo posvetiti simulacijama razgovora preko telefona ili video konferencija jer je takva komunikacija na stranom jeziku izuzetno teška zbog nemogućnosti da se čita sa usana ili prepozna gestikulacija i mimika sagovornika što inače znatno olakšava razgovor.


Kurs je namenjen svim sadašnjim i budućim IT profesionalcima koji rade ili planiraju kontakte sa strancima radi obavljanja posla. IT profesionalci zbog prirode struke kojom se bave uglavnom već imaju zavidno znanje engleskog jezika pa će iz tog razloga fokus biti na simulacijama napredne pismene i usmene komunikacije.


Trajanje kursa: 58 časova
Trajanje jednog časa: 45 minuta


Cambridge University Press – English for Job-hunting, aktuelni IT časopisi na engleskom jeziku.


Neophodno predznanje engleskog jezika bi trebalo da bude na srednjem ili nižem srednjem nivou (Intermediate ili Pre-Intermediate).

Trenutno nema komentara za ovaj kurs

*Komentari su iz anonimne ankete koju popunjavaju polaznici po završenom kursu.


Cena: 160

Cene se odnose na grupe od minimum 3 osobe.

Cena za online nastavu: 385
Cena za dve osobe u grupi: 310 (po osobi)

Cene su izražene u bodovima sa uračunatim PDV-om. Vrednost boda : 1 bod = 1 evro.
Uplate su u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
Mogućnost plaćanja u više rata bez odlaska u banku.

  • dodatnih -5% za avansno plaćanje celog iznosa
    dodatnih -10% za stare IT Centar polaznike
    prijava podrazumeva uplatu od najmanje 20% cene treninga
    kumulativno maksimalni popust može biti -25%
    cena za pravna lica je 20% veća od prikazanih iznosa

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj trening molimo vas da nas kontaktirate putem mejla office@itcentar.rs ili telefonom na 018/528-298 ili 062.250.241.